Werken bij de KWT Group Vacature(s)

Over KWT
KWT maakt onderdeel uit van de Bergschenhoek Groep B.V. en bestaat uit diverse werkmaatschappijen die waterbeheersingsproducten produceren en leveren. Naast de hoofdvestiging in Biddinghuizen hebben wij ook vestigingen in België, Bulgarije en Duitsland. Onze vestiging Biddinghuizen zal jouw standplaats zijn.

Al meer dan 30 jaar richten wij ons uitsluitend op de watermarkt. Daarbij staat vanaf het begin het gebruik van hoogwaardige materialen zoals HDPE en RVS centraal. Doordat wij staan voor hoogwaardige en innovatieve producten overstijgt de levensduur en het minimum aan onderhoud telkens weer de verwachtingen.

Wij leveren een volledige serie producten voor de beheersing van oppervlakte- en afvalwater. Wij produceren o.a. stuwen, afsluiters, kleppen, vlotterunits en hevels. Wij leveren wereldwijd aan o.a. waterschappen, aannemers, betonproducenten, dealers en gemeenten.

Design Engineer
Sales support collega
Stagiaires

Duik de diepte in bij KWT: Design Engineer (m/v/x) gezocht! 32-40 uur

De rol van Design Engineer
Als engineer zorg je ervoor dat je conform de planning en met de juiste kwaliteit binnenkomende offertes, orders en opdrachten voor ontwerp en uitvoering afhandelt. Je ontwerpt en berekent zelfstandig complexe producten en totaalprojecten, eventueel in overleg met jouw ervaren collega’s van de engineering en projectleiding.

Wat zijn zoal je werkzaamheden?  

Je berekent, ontwerpt en ontwikkelt (nieuwe) producten en componenten. Dit doe je door samen te werken met andere afdelingen, zodat ervoor gezorgd wordt dat er een naadloze overgang van ontwerp naar productie ontstaat. In overleg ontwikkel je zelfstandig de modellen en op termijn pak je R&D werkzaamheden op. Samen met je team onderhoud je de technische documentatie en tekeningen.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde Bachelor- of Masterstudie in werktuigbouwkunde, industrieel ontwerp of een gerelateerd vakgebied.
Buiten een diploma neem je ook een aantal jaar aan ervaring in een soortgelijke functie met ontwerp- en tekensoftware en ERP mee. Verder kun je zowel in woord als geschrift in het Nederlands en Engels communiceren.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt probleemoplossende vaardigheden en oog voor detail. Deze vaardigheden zet je zelfstandig in om deadlines te behalen. Dit doe je samen met jouw team. Je bent in staat om analyses te maken, lezen en complexe casussen op te lossen, omdat jij degene bent die wil ontwikkelen en nieuwe technieken probeert.

Onze waardering

Je inzet en enthousiasme wordt naast gewaardeerd, ook beloond met een competitief salaris conform cao Metaal & techniek metaalbewerking.
Qua verlof heb je 38 dagen (obv 40u) per jaar en is je pensioen ondergebracht bij het PMT. We vinden het belangrijk dat je jouw leerkansen krijgt en kunt ontwikkelen en ondersteunen jou hierin.

Nieuwsgiering?

Ben jij de engineer die toe is aan nieuw werkplezier? Dan kijken we ernaar uit om van je te horen en hopelijk ben jij ons nieuwe teamlid! Wil je eerst kennismaking en een rondleiding? Neem dan contact op met Teamleider Romano Zoli op 0321-335566. Als je meteen wilt solliciteren kun je jouw CV sturen naar Lisette (pz@brghoek.nl) en ga je van haar horen.

Zodra we onze nieuwe collega hebben gevonden sluiten we de vacature.

Duik de diepte in bij KWT: Sales support collega (m/v/x) gezocht! 24-40 uur

De rol van Sales Support
Als collega van de sales support ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor de juiste verwerking van offerteaanvragen en binnenkomende orders.

Wat zijn zoal je werkzaamheden?
Je adviseert de klant in de juiste keuze voor hun offerte en neemt ze mee in levertijden, uitdagingen en aanverwante logistieke zaken. Je werkt procesmatig en overlegt met je collega’s van de betrokken afdelingen om de klant van de juiste informatie te kunnen voorzien. Samen met je team onderhoud je het systeem en de openstaande offertes.

Wat neem je mee?
Je hebt een opleiding richting de commercie of techniek en aanvullend een paar jaar werkervaring. Je hebt naast commercieel inzicht ook technisch inzicht waardoor je onze producten eigen kunt maken. Je houd van adviseren, regelen en losse eindjes aan elkaar knopen en beheerst deze vaardigheden al. Je neemt een goed humeur en werklust mee. Daarnaast heb je een mooie combinatie van assertiviteit en servicegerichtheid. Verder kun je zowel in woord als geschrift in het Nederlands en Engels communiceren.

Onze waardering
Naast dat je inzet en enthousiasme wordt gewaardeerd, belonen wij je met een competitief salaris conform cao Metaal & techniek metaalbewerking.
Qua verlof heb je 38 dagen (obv 40u) per jaar en is je pensioen ondergebracht bij het PMT. Daarnaast vinden wij jouw ontwikkeling belangrijk, bij KWT krijg je alle ruimte voor deze ontwikkeling.

Nieuwsgiering?
Ben jij de collega die toe is aan nieuw werkplezier? Dan kijken we ernaar uit om van je te horen en hopelijk ben jij ons nieuwe teamlid! Wil je eerst kennismaking en een rondleiding? Neem dan contact op met Teamleider Peter Smits op 06-15341722. Als je meteen wilt solliciteren kun je jouw CV sturen naar Lisette (pz@brghoek.nl) en ga je van haar horen.

Zodra we onze nieuwe collega hebben gevonden sluiten we de vacature.

Stagiaires (m/v/x)

Voor onze Nederlandse vestiging te Biddinghuizen, zijn wij momenteel op zoek naar diverse stagiaires.
Informeer bij ons op stage@kwt.nl

Acquisitie

Beste werving & selectiebureaus, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Mochten we jullie nodig hebben, dan weten we jullie te vinden.